PREMZL TRADE d.o.o.

STROJI ZA OBDELAVO LESA IN KOVIN

PREMZL TRADE

DDS 225 - 630 / 2-valjčna pretočna brusilka JET

2-valjčna brusilka JET serija DDS je namenjena brušenju končnim komponentam pri izdelavi pohištva, sestavnih delov pri gradnji ali izravnavanju obdelovancev. Brusilka je namenjena za profesionalno uporabo, v industriji in vsakodnevno uporabo, ter nam zelo hitro povrne vloženo investicijo, še posebej v delavnicah kjer je velik obseg brušenja.

Odlikuje jo močna in trdna jeklena konstrukcija in močan motor. Dva brusna valja premera 152 mm sta narejena iz duraluminijeve zlitine, popolnoma uravnotežena in prevlečena z gumo. Tako lahko ob enem prehodu dosežemo končno obdelavo površine. Sprednji valj je opremljen z grobim brusnim trakom za učinkovito odstranjevanje materiala, zadnji valj pa z finim brusnim trakom za dosego končne obdelave. Zadnji valj ima možnost fine nastavitve po višini, napram prvemu valju.

Brusni trak širine 75 ali 100 mm, spiralno ovit okrog brusnega valja z »pametnim sistemom« vpenjanja za hitro in enostavno menjavo brusnega traku.

Transportni trak je reliefna guma na tekstilnem materialu in je gnan z ločenim motorjem, dve hitrosti pomika, odvisno od vrste brušenega materiala. Obdelovanec je pritisnjena na tekoči trak s tremi pritisnimi valji, ki omogočajo, da se doseže enotno debelino in varno delovanje.

Za čisto in varno delo je stroj opremljen z dvema nastavkoma za odsesavanje premera fi 100 mm.

 DDS 225 6308  DDS 225 6309

DDS 225 63012  DDS 225 63011  DDS 225 63010  DDS 225 6306 

 POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>>

Template Design Ext-joom.com